Masło klarowane ghee 240g

Ocena 

Nowe

  • Masło klarowane w kuchni indyjskiej i ajurwedyjskiej nazywane jest ghee.
  • Masło powstaje podczas procesu powolnego podgrzewania, w trakcie którego oddzielają się dwie warstwy – stałe zanieczyszczenia i płynny czysty tłuszcz. W efekcie otrzymywany jest czysty, zdrowy tłuszcz.
  • Masło klarowane ma intensywniejszy smak od zwykłego masła.

Kraj pochodzenia: Polska

19,90 zł

Dodaj do listy życzeń

    

Masło ghee doskonale nadaje się do smażenia, gotowania, pieczenia, a także „na zimno” na przykład do smarowania kanapek.

Jest idealnym dodatkiem do ugotowanej niepalonej kaszy gryczanej.  

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna  3700 kj/900 kcal
Tłuszcz 100g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 60g
Węglowodany  0g
Białko 0g
Sól 0g
Oceń 
2018-02-11

Pyszne

Pięknie pachnie i cudownie smakuje w przeciwieństwie do maseł z innych firm.

  • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
Oceń 
2017-02-06

Fantastyczne

Już po pierwszym użyciu zrozumiałam skąd fenomen tego produktu i tyle pochlebnych opinii. Jajecznica nigdy nie była tak dobra, a naleśniki nabrały nowego delikatnego maślanego smaku. Rewelacja!!!!

  • 2 z 2 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
Oceń 
2016-08-22

Masło

Pierwsze masło które "pachnie krówką", inne z tej samej półki cenowej są daleko w tyle za Pure Rein. Duży plus za szklane opakowanie.

  • 3 z 3 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

Napisz swoją opinię !

Napisz recenzję

Masło klarowane ghee 240g

Masło klarowane ghee 240g

  • Masło klarowane w kuchni indyjskiej i ajurwedyjskiej nazywane jest ghee.
  • Masło powstaje podczas procesu powolnego podgrzewania, w trakcie którego oddzielają się dwie warstwy – stałe zanieczyszczenia i płynny czysty tłuszcz. W efekcie otrzymywany jest czysty, zdrowy tłuszcz.
  • Masło klarowane ma intensywniejszy smak od zwykłego masła.

Kraj pochodzenia: Polska

Napisz recenzję